Find vej: Forside » Artikler » Troels Jørgensen A/S isolerer og forskønner facaden

Troels Jørgensen A/S isolerer og forskønner facaden

Lagt på Billig-murer.dk den 09-05-2014 af Thomas

Entreprenørvirksomheden Troels Jørgensen A/S har stor succes med en facadeisolering, der mindsker udgiften til opvarmning, forøger boligens kvalitet og dermed dens værdi - og samtidig skaber et bedre indeklima. STO-facadeisolering opbygges udvendig på eksisterende facader. Der er tale om en udvendig efterisolering, der skjuler og beskytter mindre skader på facaden. Pudseoverfladen udføres i strukturer og farver efter eget valg. Overfladen er smuds- og vandafvisende.

En god investering
Bjarne Jensen bor i en villa muret op af gasbetonblokke. Han har i mange år været godt og grundig træt af revner i facaden og maling, der skallede af.
”Det så ikke godt ud. Det var svært at udbedre skaderne, og der opstod hurtigt nye”.

Bjarne Jensen besluttede at få villaen renoveret med STO Therm facadeisoleringssystem med 50 mm isolering.

”I dag er det et helt andet hus. Det er blevet et flot hus. Samtidig har vi nu mindsket varmeudgiften”, fortæller Bjarne Jensen. Og så glæder han sig over at den nye facade ikke kræver vedligeholdelse.

”Facaden skyr regnvand. Hverken alger eller mos sætter sig, og facaden bliver heller ikke misfarvet”. Bjarne Jensen er tilfreds med, at hans hus nu har opnået en større salgsværdi efter renoveringen.

”Det har været en god investering”, er han overbevist om.

Produkt af høj kvalitet
STO-facadeisolering er et forholdsvis nyt produkt i Danmark, fortæller direktør og byggeleder hos Troels Jørgensen A/S, Mia Frederiksen:
”Produktet er tysk, og metodeopbygningen er udført gennem mange år i Tyskland. Vi blev for 5-6 år siden opmærksomme på dets høje kvalitet, og har lige siden haft stor succes med det”.

Efter fem år som helt ny
Rødbyhavn Renseanlægs pumpestation og maskinbygning fik for fem år siden behandlet facaderne med STO Lotusan. Bygningerne har ikke fået ny udvendig isolering.

Driftsleder Henrik Sløk Hasselby glæder sig over, at facadebehandlingen stadig i dag fremstår som helt ny.

”Facaderne har ikke ændret udseende, farven holder, og det trods det barske klima ved Østersøen”, fortæller han. Især Pumpestationen, der står ude i diget, er udsat for megen vind og havvand.

”Slam og overfladeskum spules af uden problemer”, fortæller Henrik Sløk Hesselby, der husker tiden inden renoveringen, hvor fugerne faldt ud mellem murstenene på grund af det barske og aggressive miljø.

Kom og oplev processen med en STO-facadeisolering - ÅBENT HUS - på Rågelundevej 23, 4892 Kettinge.
Fredag den 2. maj 10.00-13.00 for arkitekter, ingeniører, rådgivere og professionelle bygherrer.
Lørdag den 3. maj 10.00-13.00 for private.

Der vil begge dage være forskellige processer i gang i huset.