Find vej: Forside » Artikler » Hus ved Ringe slår igen dørene op efter stort rykind

Hus ved Ringe slår igen dørene op efter stort rykind

Lagt på Billig-murer.dk den 06-10-2015 af Thomas


I september afholdte Scanwo et åbent hus-arrangement i Herringe ved Ringe med fokus på fordelene ved et træhus. Interesseren var stor, og derfor gentager træhusleverandøren succesen 11. oktober.Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner, havde så mange besøgende til et nyligt åbent hus-arrangement i Herringe, at firmaet nu har valgt at slå dørene op igen søndag den 11. oktober.

– Vi havde mange besøgende til det første arrangement, og det skyldtes blandt andet den familievenlige plantegning på 156 m2, hvor den gennemsnitlige familie har rigeligt med plads at boltre sig på. Samtidig sikrer jordvarmeanlægget en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

I huset er der blandt andet et 34 m2 stort køkken-alrum og to badeværelser, mens der er en overdækket terrasse på 12 m2 mod sydvest.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Huset i Herringe er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med ventilationsanlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset i Herringe kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdigløsning, hvor firmaet har stået for hele byggeprocessen, men det er også muligt at blive boligejer med en medbyg- eller selvbygløsning. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Herringevej 10, 5750 Ringe, søndag den 11. oktober fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.