Find vej: Forside » Artikler » Them-villa slår igen dørene op efter stort rykind

Them-villa slår igen dørene op efter stort rykind

Lagt på Billig-murer.dk den 27-10-2015 af Thomas


I oktober afholdte Scanwo et åbent hus-arrangement på Them Skovvej 9 med fokus på fordelene ved et træhus. Interesseren var stor, og derfor gentager træhusleverandøren succesen 1. november.Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner, havde så mange besøgende til et nyligt åbent hus-arrangement på Them Skovvej 9, at firmaet nu har valgt at slå dørene op igen søndag den 1. november.

– Vi havde mange besøgende til det første arrangement, og det skyldtes blandt andet den familievenlige planløsning på 166 kvadratmeter, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver god plads at boltre sig på, forklarer salgschef Anders Hankelbjerg fra Scanwo.

– Til arrangementet er der ligesom sidst mulighed for at møde en konsulent fra en af vores leverandører. Sidste gang var det Genvex og Invita, der gjorde interesserede klogere på ventilationsanlæg og køkkenmuligheder, men ved dette arrangement er det energivirksomheden Klimadan, der gerne vil fortælle om eksempelvis jordvarmeanlæg, fortsætter han.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Them-huset er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke egenskaber er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder ønsker et sundt og miljørigtigt indeklima, og blandt andet derfor er der stor sandsynlighed for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Villaen kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdig løsning, men det er også muligt at få en selvbyg- eller en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Der afholdes åbent hus på adressen Them Skovvej 9, 8653 Them, søndag den 1. november fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.