Find vej: Forside » Artikler » Rummelig familievilla ved Vojens slår dørene op

Rummelig familievilla ved Vojens slår dørene op

Lagt på Billig-murer.dk den 19-09-2015 af Thomas


Når Scanwo holder åbent hus i Neder Jerstal 27. september vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.Hvis du er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Kraggaardsvej 2 i Neder Jerstal tæt ved Vojens den 27. september. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla.

– Planløsningen med 139 kvadratmeter er ideel for de fleste familier, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver god plads at boltre sig på, forklarer salgschef Anders Hankelbjerg fra Scanwo.

– Samtidig er det ene værelse med hems ideel for de mindste i familien, mens stuen med loft til kip sammen med køkken-alrummet på 41 kvadratmeter giver god plads til dagligdagen, fortsætter han.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Huset i Neder Jerstal er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med ventilationsanlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder ønsker et sundt og miljørigtigt indeklima, og blandt andet derfor er der stor sandsynlighed for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Villaen kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdig løsning, men det er også muligt at få en selvbyg- eller en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Der afholdes åbent hus på adressen Kraggaardsvej 2, 6500 Vojens, søndag den 27. september fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.