Find vej: Forside » Artikler » KKS Woodfiber indstillet til Det Bæredygtige Element

KKS Woodfiber indstillet til Det Bæredygtige Element

Lagt på Billig-murer.dk den 07-10-2015 af Thomas


KKS™Woodfiber, der er i certificeringsproces til Cradle to Cradle, går målrettet efter at sætte en ny dagsorden på markedet for isoleringsmaterialer. Ambitionerne er høje, og indstillingen til Det Bæredygtige Element 2015, er et skridt i den rigtige retning.Træfiberisolering udfordrer de gængse isoleringsprodukter
KKS™Woodfiber går direkte efter prisen Det Bæredygtige Element 2015, som afholdes den 27. oktober i samarbejde med Building Green og InnoByg. Siden lanceringen af KKS™Woodfiber i Danmark, har man ønsket at sætte et bæredygtigt fodaftryk i isoleringsbranchen. Målet er klart: KKS™Woodfiber vil være det foretrukne grønne isoleringsprodukt i Danmark: ”Vi er beærede over at være med i løbet om Det Bæredygtige Element. Vi ved fra sidste år, at de indstillede kandidater er ildsjæle, som alle sammen biddrager til at fremme bæredygtigheden i byggeriet.

KKS™Woodfiber opfylder alle de nødvendige kriterier for et naturligt produkt, der kan gøre en forskel. KKS™Woodfiber udfordrer derfor de gængse isoleringsmaterialer på markedet. Det er kun gamle vaner, der gør, at træfiberisolering ikke i dag betragtes som et naturligt valg på lige fod med de syntetiske/mineralske isoleringstyper. Det handler ikke kun om isolering og fugthåndtering – Det handler også om at styrke brugen af miljørigtige byggematerialer i Danmark”, lyder det fra KKS™Woodfiber.

Det er andet år i træk, at Building Green hædrer bæredygtige initiativer med prisen Det Bæredygtige Element. Sidste år gik prisen til Gamle Mursten, som blev hædret for sin revolutionerende tilgang til genbrug af byggematerialer. KKS™Woodfiber har som sidste års vinder en minimal miljømæssige belastning uden at det forringer bygningens performance, æstetiske udtryk og driftsøkonomi. KKS™Woodfiber kombinerer en høj optagelse af fugt med evnen til at transportere fugt, så fugtskader undgås med omtanke for miljø og ressourcer.

Udover at være indstillet til Det Bæredygtige Element er KKS™Woodfiber også i en certificeringsproces til Cradle to Cradle: ” Med en certificering i hånden vil vi for alvor sætte fokus på bæredygtighed i isoleringsbranchen”, afslutter Henrik Andreasen.