Find vej: Forside » Artikler » Rummelig familievilla ved Them slår dørene op

Rummelig familievilla ved Them slår dørene op

Lagt på Billig-murer.dk den 30-09-2015 af Thomas


Når Scanwo holder åbent hus på Them Skovvej 4. oktober vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.Hvis du er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Them Skovvej 9 tæt ved Them den 4. oktober. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla.

– Planløsningen med 166 kvadratmeter er ideel for de fleste familier med masser af plads at boltre sig på. Samtidig sikrer jordvarmeanlægget en stabil og billig varmekilde i mange år frem, forklarer salgschef Anders Hankelbjerg fra Scanwo.

– Til arrangementet er der også mulighed for at møde konsulenter fra Genvex og Invita, der kan gøre interesserede klogere på ventilationsanlæg og køkkenmuligheder, fortsætter han.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Them-huset er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke egenskaber er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder ønsker et sundt og miljørigtigt indeklima, og blandt andet derfor er der stor sandsynlighed for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Villaen kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdig løsning, men det er også muligt at få en selvbyg- eller en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Der afholdes åbent hus på adressen Them Skovvej 9, 8653 Them, søndag den 4. oktober fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.