Find vej: Forside » Artikler » Them: Scanwo holder åbent råhus i påsken

Them: Scanwo holder åbent råhus i påsken

Lagt på Billig-murer.dk den 26-03-2015 af Thomas

Når Scanwo holder åbent hus i påsken i Them vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne. Hvis du alligevel ikke har planer om den store påskefrokost, men til gengæld er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Them Skovvej 9 lidt uden for Them den 6. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla.

– Med 166 m2 i et vinkelhus har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på, og jordvarmeanlægget sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Anders Hankelbjerg, der er salgschef hos Scanwo.

Huset er ikke færdigbygget, så der vil være mulighed for at se, hvordan et træhus bygges fra bunden.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Them er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked i Midtjylland er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset i Them kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdigløsning, hvor firmaet har stået for hele byggeprocessen, men det er også muligt at blive boligejer med en medbyg- eller selvbygløsning. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg, der påpeger, at selvbyggere kan få meget ud af at besøge Them-huset, da det endnu ikke er færdigbygget.

Der afholdes åbent hus på adressen Them Skovvej 9, 8653 Them, mandag den 6. april fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.

Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.