Find vej: Forside » Artikler » Taastrup: Scanwo holder åbent træhus i påsken

Taastrup: Scanwo holder åbent træhus i påsken

Lagt på Billig-murer.dk den 25-03-2015 af Thomas

Når Scanwo holder åbent hus i påsken i Taastrup vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne. Hvis du alligevel ikke har planer om den store påskefrokost, men til gengæld er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Jernbane Allé 51A i Taastrup den 5. og 6. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en funktionel familievilla med en gennemtænkt planløsning.

– På grund af den fornuftige rumfordeling, vil de 145 m2 opleves som store, og den almindelige familie har fint med plads at boltre sig på, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

Huset er blandet andet udstyret med store, lyse værelser og separat børneafdeling.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Taastrup er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked i Hovedstadsområdet er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset i Taastrup kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved udstillingshuset leveret en selvbygløsning, men det er også muligt at blive husejer uden at røre en finger. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Jernbane Allé 51A, 2630 Taastrup, søndag den 5. og mandag den 6. april – begge dage fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.
Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus. www.scanwo.dk