Find vej: Forside » Artikler » Selvbyggerhus på Midtsjælland slår dørene op

Selvbyggerhus på Midtsjælland slår dørene op

Lagt på Billig-murer.dk den 25-01-2013 af Thomas

Scanwo vil med udstillingshus i Jystrup vise danskerne de funktionelle, miljømæssige og ikke mindst økonomiske fordele, man opnår med et selv- eller medbyggerhus. Søndag den 3. februar er der åbent for alle interesserede.

Huset i Jystrup fremvises som færdigt råhus, hvilket vil sige, at huset er lukket og monteret med facader, tag, vinduer og døre. Her er således en enestående mulighed for at få indblik i byggeprocessen og stille spørgsmål hertil, siger salgschef Erik Berg fra Scanwo.

Selv- og medbyg på fremmarch

Scanwo har iværksat en større offensiv for at profilere de fordele, man opnår ved enten selv at være ansvarlig for byggeprocessen eller påtage sig en del af ansvaret. Ud over den tilfredsstillelse, det er at have mere direkte kontrol over processen, opnår man store økonomiske fordele ved selv at kunne udvælge de enkelte håndværkere uden fordyrende mellemled, vurderer Erik Berg.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Huset i Jystrup opføres i minimalistisk stil uden udhæng samt med opmurede gavle og arkitekttagrender. Beboelsesarealet er på 170 m2, hvortil kommer 47 m2 garage. Ifølge Scanwo er der anvendt materialer af høj kvalitet og nyeste teknologi inden for klimaanlæg, ligesom der på taget monteres solfangere. Der er gjort brug af mange utraditionelle løsninger, bl.a. skrålofter i både køkken-alrum og stue, hvor der samtidig er lagt vægt på et godt lysindfald.

Erik Berg fra Scanwo fortæller, at firmaet tilpasser hvert hus til den enkelte kundes ønsker og behov. Vores filosofi er at tilbyde arkitekttegnede huse til typehuspriser. Et hus fra Scanwo kan altså indrettes, som man ønsker det, og vores arkitekter er gerne behjælpelige med at matche planløsninger og øvrig arkitektur med den enkelte families ønsker, siger salgschefen. Han forklarer også, at Scanwos leverance i mange tilfælde begrænser sig til materialerne samt eventuelt fundament og tømrerarbejde. På den måde opnår man stor fleksibilitet og kan spare rigtig mange penge. Det giver mulighed for at benytte lokale håndværkere, hvilket oftest er den bedste og billigste løsning.

Åbent hus søndag den 3. februar

Der er åbent hus på adressen Lundgård Bakke 13, 4174 Jystrup, søndag den 3. februar fra klokken 13 til 15, hvor salgschef Erik Berg viser rundt og besvarer spørgsmål. De i Jystrup opsatte skilte viser vej.

--

Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende husleverandører til specielt selv- og medbyggere. Firmaet har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge for kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse alle skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder huse i bjælker, med træbeklædning og med murstensfacader. I alle tilfælde er der mulighed for levering på flere forskellige trin. Laveste trin omfatter alene levering af byggesæt med ud- og indvendige materialer, hvorudfra forskellige håndværkerleverancer kan tilkøbes.

--

Billedtekst

Boligarealet er på 170 m2, hvortil kommer 47 m2 garage. Ifølge leverandøren energioptimeres huset bl.a. med nyeste teknologi inden for klimaanlæg samt solfangere på taget.