Find vej: Forside » Artikler » Rummelig familievilla ved Ringe slår dørene op

Rummelig familievilla ved Ringe slår dørene op

Lagt på Billig-murer.dk den 17-09-2015 af Thomas


Når Scanwo holder åbent hus i Herringe 20. september vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.Hvis du er på udkig efter et nyt hus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Herringevej 10 i Herringe tæt ved Ringe den 20. september. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla.

– Med 156 m2 har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på, og jordvarmeanlægget sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

I huset er der blandt andet 34 m2 stort køkken-alrum og to badeværelser, mens der er en overdækket terrasse på 12 m2 mod sydvest.

Ventilationsanlæg giver færre sygedage

Huset i Herringe er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med ventilationsanlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset i Herringe kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdigløsning, hvor firmaet har stået for hele byggeprocessen, men det er også muligt at blive boligejer med en medbyg- eller selvbygløsning. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent hus på adressen Herringevej 10, 5750 Ringe, søndag den 20. september fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus.