Find vej: Forside » Artikler » Oplev det færdige resultat af træhusbyggeri i Taastrup

Oplev det færdige resultat af træhusbyggeri i Taastrup

Lagt på Billig-murer.dk den 06-02-2015 af Thomas

Potentielle træhuskøbere har løbende kunnet følge byggeriet af et Scanwo-træhus i Taastrup. På to arrangementer i februar får man mulighed for at opleve det næsten færdige hus med fokus på funktion og miljø. Lokale, som går med tanker om at bygge deres eget træhus, har på tidligere arrangementer kunnet følge det meste af byggeprocessen på Jernbane Allé i Taastrup. Når der holdes åbent hus to søndage i februar, får alle interesserede igen mulighed for at se Scanwos udstillingshus, hvor kun de sidste afslutninger mangler.

– Udstillingshuset er på 145 m2, men fordi der er tænkt over rumfordelingen, vil boligen opleves større. Dermed får gennemsnitsfamilien fint med plads at boltre sig på, og de separate børne- og voksenafdelinger er yderst populære, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

– Vi har tidligere holdt åbent hus over fire søndage i september, fordi en del af vores kunder selv deltager i deres byggeprojekter, og på den måde kunne de få indblik i byggeprocessen. Nu får interesserede mulighed for at følge den sidste del af processen, hvor der stort set kun mangler at blive monteret gulve og inventar, fortsætter han.

Godt indeklima

En af fordelene ved Scanwos træhuse er, at de giver et bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse, blandt andet på grund af Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Kombinationen af anlægget og træhusets unikke indeklima er godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Udstillingshuset i Taastrup kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwos leverance til udstillingshuset begrænser sig til materialerne. – På den måde opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Hos Scanwo er det både muligt at blive husejer med en totalløsning, hvor man ikke skal røre en finger, med en medbyggerløsning, hvor man bistår med arbejdet, og med en selvbyggerløsning, hvor man står for hele byggeriet.

Åbent hus to søndage i februar

Der afholdes åbent hus den 8. og 22. februar fra klokken 13.00 til 15.00 på adressen Jernbane Allé 51A, 2630 Taastrup.

Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens der på højeste trin leveres et nøglefærdigt hus.