Find vej: Forside » Artikler » Løgten: Scanwo inviterer inden for i familievenligt lavenergihus

Løgten: Scanwo inviterer inden for i familievenligt lavenergihus

Lagt på Billig-murer.dk den 27-03-2015 af Thomas

Når Scanwo holder åbent hus i Løgten 5. april vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne. Hvis du går med byggetanker, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Løgten Østervej 44 søndag den 5. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en funktionel familievilla med en gennemtænkt planløsning, vandret beklædning og integreret dobbelt carport.

– På grund af den gennemtænkte rumfordeling, vil de 148 m2 opleves som store, og den almindelige familie har fint med plads at boltre sig på, forklarer Anders Hankelbjerg, der er salgschef hos Scanwo.

Ud over den dobbelte carport er træhuset også udstyret med loft til kip, to badeværelser og tre store børneværelser.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Scanwos træhuse er ofte forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked i Aarhus-området er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset i Løgten kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har med huset leveret en færdigløsning, hvor firmaet har stået for hele byggeprocessen, men det er også muligt at få leveret dele af eller hele byggeløsningen. – Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Åbent hus for alle interesserede

Der afholdes åbent hus på adressen Løgten Østervej 44, 8541 Skødstrup, søndag den 5. april fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus. www.scanwo.dk