Find vej: Forside » Artikler » Lavenergihus i Skødstrup slår dørene op 16/11

Lavenergihus i Skødstrup slår dørene op 16/11

Lagt på Billig-murer.dk den 15-11-2014 af Thomas

Scanwo vil med udstillingshus i Skødstrup vise de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et lavenergihus i træ – også som selv- eller medbygger. Søndag den 16/11 slås dørene op for alle interesserede. Hvis man går med tanker om at bygge sit eget træhus, er det måske værd at besøge træhusleverandøren Scanwos åbent-hus-arrangement på Løgten Østervej 44, som afholdes søndag den 16. november. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en funktionel familievilla med en gennemtænkt planløsning, vandret beklædning og integreret dobbelt carport. – Udstillingshuset er på 148 m2, men fordi der er tænkt over rumfordelingen, vil boligen opleves større. Dermed får gennemsnitsfamilien fint med plads at boltre sig på, forklarer Anders Hankelbjerg, der er salgschef hos Scanwo. Han fremhæver også husets 10 m2 overdækkede terrasse, alrummet med loft til kip samt Genvex-anlægget, der er en gevinst for både totaløkonomien og indeklimaet.

– Vi har valgt at holde arrangementet, fordi en del af vores kunder selv deltager i deres byggeprojekter og på den måde sparer hundredtusinder af kroner. I Skødstrup kan man opleve, hvor hurtigt og forholdsvis nemt et moderne træhus kan bygges, hvad enten man er selv- eller medbygger eller overlader det hele til professionelle, fortsætter han.

Godt indeklima

En af fordelene ved træhuse er, at det giver bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse, blandt andet på grund af installation af Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Kombinationen af anlægget og træhusets unikke indeklima er godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.
Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der god grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Scanwo har inden for det seneste år mærket en stigende interesse for nybyggeri i Aarhus-området, og efter mange års byggekrise ser det nu ud til, at udviklingen for alvor er ved at vende for de firmaer, der arbejder med nybyggeri.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Udstillingshuset i Skødstrup kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Ved selvbyggerhuse begrænser Scanwos leverance sig udelukkende til materialerne. – På den måde opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydelig nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Hos Scanwo er det både muligt at blive husejer med en totalløsning, hvor man ikke skal røre en finger, med en medbyggerløsning, hvor man bistår med arbejdet, og med en selvbyggerløsning, hvor man selv står for hele byggeriet.

Åbent hus for alle interesserede

Der afholdes åbent hus på adressen Løgten Østervej 44, 8541 Skødstrup, søndag den 16. november fra kl. 13 til 16. De opstillede skilte viser vej.

Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.
Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus. www.scanwo.dk