Find vej: Forside » Artikler » Inspirerende funkisvilla i Skørping slår dørene op

Inspirerende funkisvilla i Skørping slår dørene op

Lagt på Billig-murer.dk den 25-10-2014 af Thomas

Træhusleverandøren Scanwo vil med udstillingshus i Skørping vise en ekstraordinær funkisvilla, hvor især den ensidige taghældning giver huset et særpræg. Søndag den 26/10 slås dørene op for alle interesserede. Hvis man går med tanker om at bygge sin egen funkisvilla i træ, er det værd at besøge træhusleverandøren Scanwos åbent-hus-arrangement på Mosskovvej 9A i Skørping, som afholdes søndag den 26. oktober. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en moderne og energivenlig funkisvilla, der er lidt ud over det sædvanlige.

– Udstillingshuset er på hele 210 m2 og lavet specielt efter bygherrens egen tegning. Især den ensidige taghældning med kip i næsten fire meters højde giver en fantastisk rumfornemmelse, man ikke oplever i et traditionelt typehus. Selvom huset har et stort køkken-alrum, to badeværelser og kontor, er der alligevel plads til tre store børneværelser samt et fællesrum til børnene, forklarer Anders Hankelbjerg, der er salgschef hos Scanwo.

Bygherrerne er allerede flyttet ind i træhuset, så det er et fuldt møbleret hjem, der venter gæsterne.

Godt indeklima

En af fordelene ved træhuse er, at de muliggør bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse – i dette tilfælde hjulpet på vej af et Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Kombinationen af anlægget og træhusets unikke indeklima er godt for familiens helbred med færre sygedage til følge. Især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil ifølge Scanwo trives bedre i sådan et hus.

Der benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der god grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

– Scanwo har inden for det seneste år mærket en stigende interesse for nybyggeri, og især i Aalborg-området er der gang i hussalget og dermed også nybyggeriet. Da det nordjyske boligmarked har klaret sig rigtig fint gennem krisen, er der mange, der stadig har mod på at investere i et nyt hus, fortsætter han.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Udstillingshuset i Skørping kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. I samarbejde med firmaets tegnestue kan bygherrer opnå en løsning, som passer til lige netop deres behov og ønsker.

Hos Scanwo er det både muligt at blive husejer med en totalløsning, hvor man ikke skal røre en finger, med en medbyggerløsning, hvor man bistår med arbejdet, og med en selvbyggerløsning, hvor Scanwos leverance begrænser sig udelukkende til materialerne. – På den måde opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydelig nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Åbent hus for alle interesserede

Der afholdes åbent hus på adressen Mosskovvej 9A, 9520 Skørping, søndag den 26. oktober fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.
Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin omfatter levering som nøglefærdigt hus. www.scanwo.dk