Find vej: Forside » Artikler » Følg træhusbyggeri i Taastrup uge for uge

Følg træhusbyggeri i Taastrup uge for uge

Lagt på Billig-murer.dk den 20-09-2014 af Thomas

Scanwo vil med udstillingshus i Taastrup vise de funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med træhuse – også som selv- eller medbygger. Samtlige søndage i september slås dørene op for alle interesserede. Hvis man går med tanker om at bygge sit eget træhus, er det måske værd at besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus arrangementer på Jernbane Allé i Taastrup, som slår dørene op alle søndage i september. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en funktionel familievilla med en gennemtænkt planløsning. – Udstillingshuset er på 145 m2, men fordi der er tænkt over rumfordelingen, vil boligen opleves større. Dermed får gennemsnitsfamilien fint med plads at boltre sig på, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

– Vi har valgt at holde åbent hus over fire søndage i september, fordi en del af vores kunder selv deltager i deres byggeprojekter og på den måde sparer hundredtusinder af kroner. I Taastrup får man fire søndage i træk mulighed for at følge byggeriet trin for trin, så man selv kan lære af processen. Samtidig kan man opleve, hvor hurtigt og forholdsvis nemt et moderne træhus kan bygges, hvad enten man er selv- eller medbygger eller overlader det hele til professionelle, fortsætter han.

Godt indeklima

En af de store fordele ved træhuse er et bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse, og i Scanwos boliger benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien. – Mange af vores kunder kan godt lide et økologisk og bæredygtigt træhus, og med et spirende boligmarked er der god grobund for, at interesseren for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Scanwo har inden for det seneste år mærket en stigende interesse for nybyggeri, men firmaet oplever også, at danskernes boligdrømme lider et knæk, så snart de sætter benene i banken. – Op til lavkonjunkturen var det for nemt at låne penge, og der blev bygget alt for mange nye huse, men i dag er det lige modsat. Bankerne smækker nogle gange kassen i over for selv solide kunder, og der er efterhånden oparbejdet et stort behov for nybyggerier med ekstra gunstig totaløkonomi, forklarer salgschefen.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Udstillingshuset i Taastrup kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwos leverance til udstillingshuset i Tåstrup begrænser sig udelukkende til materialerne. – På den måde opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydelig nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Hos Scanwo er det både muligt at blive husejer med en totalløsning, hvor man ikke skal røre en finger, med en medbyggerløsning, hvor man bistår med arbejdet, og med en selvbyggerløsning, hvor man selv står for hele byggeriet.

Åbent hus i weekenden

Der afholdes åbent hus på adressen Jernbane Allé 51A, 2630 Taastrup, samtlige søndage i september – første gang den 7. september. Det sker alle fire dage i tidsrummet fra kl. 13 til 15.


Fakta: Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin leveres som nøglefærdigt hus www.scanwo.dk