Find vej: Forside » Artikler » Eurodan-huse åbner 7 nye udstillingshuse i påsken

Eurodan-huse åbner 7 nye udstillingshuse i påsken

Lagt på Billig-murer.dk den 02-04-2015 af Thomas

I påsken præsenterer eurodan-huse ikke mindre end syv splinternye og meget forskellige udstillingshuse i henholdsvis Esbjerg, Haderslev, Middelfart, Odense, Horsens, Herning og Sabro ved Aarhus. Byggeudstillinger
Tre af udstillingshusene er med i forskellige byggeudstillinger, hvor en række danske byggefirmaer står sammen om at præsentere inspirerende beboelse og nye arkitekturer inden for moderne enfamiliehuse. Det er Byg & Bo i Sabro, Byg & Nyt i Herning samt Horsens Bygger.

Vi fremviser, det vores kunder efterspørger
Ifølge eurodan-huses administrerende direktør Thomas Dahl, kan besøgende i de nye udstillingshuse forvente at se et bredt udvalg i planløsninger. Her præsenteres både vinkelhuse, længehuse, H-huse og knækhuse.

-Vi vælger at fremvise en række af de populære løsninger tilsat tidens foretrukne materialevalg i form af blandt andet sorte eller brune mursten, træ/alu vinduer med smalle rammer der giver et større lysindfald, skrålofter, ovenlysvinduer, vinduer fra gulv til loft samt integrerede carporte, siger Thomas Dahl.

Vi har ydermere åbnet et udstillingshus i Viborg i marts måned. Så der er rig mulighed for at gøre en udflugt ud af det i påskedagene og kigge nærmere på de energirigtige løsninger, lækre indretningsdetaljer og udsøgte materialer.

Der følger desuden fire udstillingshuse på Sjælland, som åbner hen over de kommende måneder.