Find vej: Forside » Artikler » Dorch & Danola forhandler nu Gorilla tape & lim

Dorch & Danola forhandler nu Gorilla tape & lim

Lagt på Billig-murer.dk den 08-09-2015 af Thomas


Hos Dorch & Danola finder du gaffatape og lim til enhver opgave. Gorilla Tape sætter den nye standard for gaffatape. Med sin hidtil usete råstyrke og brede anvendelighed markerer Gorilla Tape sig som markedets, indtil videre, ukronede konge.Gorilla er en af de førende producent af lim & tape produkter til brug i hjemmet, håndværkere og fagfolk. I 1999 introducerede Gorilla en unik universal lim med en utrolig evne til at klæbe på næsten ethvert materiale, såsom træ, keramik, sten, gummi, metal osv Siden da har de indført nye produkter som sekundlim og gaffatape. Fælles for alle produkterne er, at de har unikke hæfte funktioner, der adskiller dem fra konkurrenterne. Dette har gjort Gorilla lim og tape til markedsleder på hjemmemarked i USA, der bare bekræfter kvaliteten af disse produkter.

Den stærkeste gaffatape på marked. Ekstra meget lim, giver ekstra stærk vedhæftning. Ideel til montering på ujævne og porøse overflader i alle materialer, såsom: træ, sten, gips, mursten mv. Robust ydre cover-beskyttelse mod regn og UV-stråling.
Mellemlæg med tæt fibernet giver stor styrke, men kan alligevel deles nemt med hånden. Op til 5 gange stærkere end almindelig gaffatape på marked.

Hos Dorch & Danola har vi mange former for gaffatape fx sort, hvid, klar, camouflage, smalle ruller og ekstra bredde ruller gaffatape. Udover tape produkterne kan du se vores forskellige Gorilla lime på webshoppen www.dorchdanola-netbutik.dk.

Om Dorch & Danola
Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.