Find vej: Forside » Artikler » Bjælkehuse ved Fjellerup Strand slår dørene op søndag den 7. april

Bjælkehuse ved Fjellerup Strand slår dørene op søndag den 7. april

Lagt på Billig-murer.dk den 07-04-2013 af Thomas

Træhusleverandøren Scanwo vil med udstillingshuse ved Fjellerup Strand vise danskerne de funktionelle, økonomiske og miljømæssige fordele, man kan opnå med et selvbygget bjælkehus. Den 7. april er der åbent for offentligheden.

--

Træ- og bjælkehuse oplever stigende popularitet, ikke mindst blandt selv- og medbyggere. Det er der ifølge træhusfirmaet Scanwo flere forklaringer på. Køberne sætter fokus på energiforbrug og indeklima, og mange vil gerne selv deltage i byggeprocessen. Her er det en fordel, at det er forholdsvis enkelt at opføre energioptimerede træ- og bjælkehuse, som også giver mulighed for optimalt indeklima. Hvis man samtidig er handyman, er der mange penge at spare, lyder det fra salgschef Anders Hankelbjerg.

Store besparelser på varmeregningen

Inspireret af tidens tendenser har Scanwo iværksat en større offensiv for at formidle fordelene ved at opføre træ- og bjælkehuse som selv- eller medbygger, og man slår nu dørene op for en række udstillingshuse rundt om i landet. De første af dem er hele fire 103 m² fritidshuse ved Fjellerup Strand, der skal inspirere danskerne til at tænke i træhuse, når man skal opføre en ny helårs- eller fritidsbolig. Et af husene er i øvrigt til salg.

Sommerhusene har tre soveværelser, hems, to badeværelser samt spa, hvilket gør dem velegnede til udlejning. De er også forsynet med varmepumper, som både bruges til opvarmning af vand og selve husene. Det muliggør store besparelser. Husene ved Fjellerup Strand er bygget i materialer af høj kvalitet, der overgår standarden i de fleste moderne fritidshuse, herunder 68 mm granbjælker fra Nordsverige, siger salgschefen. Han fremhæver desuden det centrale køkkenalrum med loft til kip og store panoramavinduer, der er boligens omdrejningspunkt. Herfra er der udgang til en overdækket terrasse på hele 26 m².

Skræddersys efter individuelle ønsker

Den model, som udstillingshusene er bygget efter, kan på samme måde som Scanwos øvrige løsninger tilpasses individuelle behov. Vores filosofi er at tilbyde arkitekttegnede huse til typehuspriser. Husene kan altså indrettes, som man ønsker det, og vores arkitekt er gerne behjælpelig med at matche planløsningen og øvrig arkitektur med den enkelte families ønsker, siger salgschefen. Han forklarer også, at Scanwos leverance i mange tilfælde begrænser sig til materialerne, fundamentet og tømrerarbejdet.

På den måde opnår man stor fleksibilitet og kan spare flere hundrede tusinde. Samtidig kan man benytte lokale el- og vvs-installatører, hvilket ofte er den bedste løsning. I øvrigt er det som selvbygger betydelig nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse.

Scanwos huse leveres ofte med Nilan ventilationsanlæg. Et træhus med ventillationsanlæg giver optimale indeklimaforhold, og det er ikke nødvendigt med daglig udluftning. Samtidig udmærker løsningen sig ved lavt energiforbrug, slutter Anders Hankelbjerg.

Åbent hus for alle interesserede

Der afholdes åbent hus på adressen Fælledvej 15, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg, søndag den 7. april fra kl. 13 til 15.

--

Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende husleverandører til specielt selv- og medbyggere. Firmaet har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge for kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse alle skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder huse i bjælker, med træbeklædning og med murstensfacader. I alle tilfælde er der mulighed for levering på flere forskellige trin. Laveste trin omfatter alene levering af byggesæt med ud- og indvendige materialer, hvorudfra forskellige håndværkerleverancer kan tilkøbes.

--

Download højopløseligt billedmateriale

Foto 1: Træhusleverandøren Scanwo vil med udstillingshuse ved Fjellerup Strand vise danskerne de funktionelle, økonomiske og miljømæssige fordele, man kan opnå med et selvbygget bjælkehus. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/SWO/SWO-A161.JPG

Foto 2: Det centrale køkkenalrum med loft til kip og store panoramavinduer er boligens omdrejningspunkt. Herfra er der udgang til en overdækket terrasse på hele 26 m². http://www.epicent.dk/Pressemateriale/SWO/SWO-A162.JPG

Foto 3: Der afholdes åbent hus på Fælledvej 15, Fjellerup Strand, søndag den 7. april fra kl. 13 til 15. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/SWO/SWO-A163.JPG

Billederne, der også vedhæftes i komprimerede udgaver til webbrug, kan hentes i højopløselige udgaver fra ovenstående placeringer.