Find vej: Forside » Artikler » Bjælkehus i Hammel slår dørene op – søndag den 1. september

Bjælkehus i Hammel slår dørene op – søndag den 1. september

Lagt på Billig-murer.dk den 21-08-2013 af Thomas

Den 1. september slås dørene op på Hjortebakken 6 i Hammel, hvor alle interesserede kan få indblik i de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, der opnås med et bjælkehus uanset om man bygger selv eller køber en nøglefærdig løsning.

Scanwo har iværksat en større offensiv for at synliggøre fordelene ved energioptimerede bjælkehuse. Derfor slår man nu dørene op for et udstillingshus i Hammel, der skal inspirere danskerne til at tænke i træ, når man skal bygge ny helårs- eller fritidsbolig.

Huset er bygget i materialer af høj kvalitet, herunder 68 mm granbjælker fra Nordsverige, siger salgschef Erik Berg fra Scanwo, som også fremhæver, at der er lagt særlig vægt på at skabe et lyst og venligt miljø. Det opnås blandt andet med lysindfaldet fra store vinduespartier med udsigt til grønne omgivelser. Samtidig er planløsningen ideel for mange, tilføjer han.

Køb nøglefærdigt eller byg selv

Boligen i Hammel er et utraditionelt 119 m2 bjælkehus med ensidig taghældning. Huset byder bl.a. på godt lysindfald og en gennemtænkt planløsning. Ifølge Scanwo fås boligen både som en færdigbygget pakke, i en såkaldt medbyggerløsning, hvor man gør en del af arbejdet selv, og som samlesæt til en rendyrket selvbyggerløsning.

Med medbyggerpakken begrænser vores leverance sig til et byggesæt med materialer samt tømrer- og snedkerarbejde. Fundamentarbejde samt alt indvendigt installations- og montagearbejde har man altså selv ansvaret for, herunder indkøb og montering af alle elementer til køkken, bad og garderobe, forklarer Erik Berg.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Huset i Hammel er individuelt tegnet med mange specielle detaljer. På samme måde som Scanwos øvrige løsninger kan boligen tilpasses den enkelte bygherres ønsker og behov.

Vores filosofi er at tilbyde arkitekttegnede huse til typehuspriser. Husene kan altså indrettes, som man ønsker det, og vores arkitekt er gerne behjælpelig med at matche planløsningen og øvrig arkitektur med den enkelte families ønsker, siger Erik Berg og tilføjer, at det som selv- eller medbygger er betydelig nemmere at opføre et bjælkehus end et murstenshus i samme størrelse. Derudover henleder han opmærksomheden på de store besparelser, man kan opnå ved selv at deltage i byggeprocessen. Her kan være tale om flere hundrede tusinde.

Åbent hus for alle interesserede

Der afholdes åbent hus på adressen Hjortebakken 6, 8450 Hammel, søndag den 1. september fra kl. 13 til 15. De opsatte skilte viser vej.

--

Om Scanwo

Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende husleverandører til selv- og medbyggere. Firmaet har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge for kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse alle skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder huse i bjælker, med træbeklædning og med murstensfacader. I alle tilfælde er der mulighed for levering på flere forskellige trin. Laveste trin omfatter alene byggesæt med ud- og indvendige materialer, hvor forskellige håndværkerleverancer kan tilkøbes.

www.scanwo.dk

--

Billedtekst

Med lysindfaldet fra store vinduespartier og udsigt til grønne omgivelser byder boligen på et lyst og venligt miljø. Samtidig er planløsningen ideel for mange.